90 dages returneringspolitik

Vores tilbagebetalings- og returneringspolitik er 90 dage. Det betyder, at du indenfor 90 dage efter du har modtaget produktet, kan returnere det og få dine penge igen.
For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. 

ikke-returnerbare varer:
– Gavekort
– Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl.
– Enhver vare, der returneres mere end 90 dage efter levering


Tilbagebetalinger

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din tilbagebetaling.

Hvis du bliver godkendt, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og pengene for varen tilbageføres på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for 5 dage efter vi har modtaget varen retur.

 

Retur forsendelser

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: ChrisBags.dk, Drastrup Skovvej 30, 9200 Aalborg SV

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returfragt blive trukket fra din refusion.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar fragtservice eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Brug for hjælp?

Kontakt os på kundeservice@chrisbags.dk for spørgsmål vedrørende tilbagebetaling og returnering.

Få besked om nye tilbud og rabatkoder

Du vil modtage 1-2 emails om ugen med tilbud og rabatkoder på tasker. Du kan også tilmelde dig kundeklubben og få fast rabat på alle produkter samt specialtilbud kun for klubmedlemmer. Tilmeld dig kundeklubben her